Karting Benelux-website en -app

Je account of gegevens verwijderen

Vraag de verwijdering van je Karting Benelux-account en bijbehorende persoonsgegevens aan, of laat bepaalde gegevens verwijderen terwijl je account blijft bestaan. Je kunt deze pagina in een browser gebruiken zonder de app te installeren.

Verwijdering aanvragen

Aanmelden om verwijdering aan te vragen

Open na het aanmelden Mijn account → Privacy en gegevens verwijderen, of keer terug naar deze pagina.

Kun je niet aanmelden of heb je geen account meer?

Mail ons met als onderwerp “Karting Benelux gegevens verwijderen”, je account-e-mailadres of gebruikersnaam en wat je wilt laten verwijderen. We kunnen om een passende identiteitscontrole vragen. Stuur nooit je wachtwoord. Je hoeft de app niet opnieuw te installeren.

info@kartingbenelux.com

Hoe werkt verwijderen?

  1. Meld je aan, kies wat je wilt verwijderen en bevestig met je huidige wachtwoord.
  2. We registreren je verzoek meteen. Ons team beoordeelt het en voert de verwijdering normaal binnen één maand uit. We mailen je als toelichting nodig is of een wettelijke verlenging geldt.
  3. Je ontvangt per e-mail het resultaat, inclusief welke gegevens we moeten bewaren en waarom. Het indienen verwijdert je account niet meteen en zegt een abonnement niet onmiddellijk op.

Wat verwijderen we?

Accountverwijdering omvat je login en profiel, geüploade profielfoto, voorkeuren, opgeslagen evenementen en zoekopdrachten, privéplanningen en persoonsgegevens in berichten en team- of kampioenschapsactiviteiten. In gedeelde gegevens die ook anderen betreffen, verwijderen of anonimiseren we jouw vermelding. Je verliest toegang tot dit account op de website en in de app.

Wat moeten we mogelijk bewaren?

Facturen, betalingen en fiscale gegevens kunnen gedurende de wettelijke bewaartermijn behouden blijven. Beperkte gegevens voor fraudepreventie, een lopend geschil of het bewijs van de afhandeling van je verzoek bewaren we zolang dat daarvoor nodig is. Gedeelde gegevens kunnen blijven bestaan nadat jouw persoonsgegevens zijn verwijderd. In ons antwoord vermelden we toepasselijke uitzonderingen en de duur. Back-ups zijn beperkt toegankelijk; te verwijderen gegevens mogen niet opnieuw actief worden gebruikt.

Abonnementen en gedeelde activiteiten

Bij accountverwijdering bekijken we terugkerende abonnementen, regelen we de stopzetting van toekomstige verlengingen en handelen we team- of kampioenschapseigendom af vóór verwijdering. Een verwijderverzoek is geen terugbetalingsverzoek. Je kunt de verlenging zelf stopzetten via je facturatie-instellingen terwijl je verzoek wordt verwerkt.

Gegevens die alleen op je toestel staan

Open in de app Meer → Lokale gegevens wissen om lokaal opgeslagen toolgegevens te wissen. Dit verwijdert geen websiteaccount, WebView-cookies of gegevens op onze servers. Gebruik deze pagina voor servergegevens. Browsercookies kun je via je browserinstellingen wissen.